Det siger vores kunder om vores produkter

 

 

 

Pindstrup Børnehus

"Vi er på stuen blevet meget glade for vores nye påklædningsrampe. Den bliver brugt flittigt af både børn og voksne, og den er med til at lette flere arbejdsgange og stillinger for os voksne, samtidig med at den understøtter børnenes motorik.

Det være sig ved påsmørelse af solcreme, hjælp til at få sko på, hjælp til at få tøj på efter årstiden, samt at børnene øver sig på trappetrinnene og øver balance og det at "vente på tur". 

Det er tydeligt at mærke, at vi voksne undgår dumme og uhensigtsmæssige bøj i ryggen. Vi er enige om, at det er en god investering for både børn og voksne"

 

Rikke Minche Jensen

"Vi er meget begejstrede for vores nye påklædningsbænk. Den har et flot finish med praktisk og slidstærkt linoleum. Den forbedrer vores arbejdsstillinger, så vi står/sidder godt, når vi hjælper børnene med tøjet, i stedet for at sidde på knæ på gulvet. Vores er specialdesignet efter vores ønsker og behov - rigtig fin service"

 

Ann Louise Steiner

"En innovativ opfindelse, som udsprang af et reelt behov i hverdagen. Flot arbejde!"

Anette Hougaard

"Som arbejdsmiljørepræsentant kan jeg kun anbefale Handahl Design - det skåner mine kollegaer for dårlige arbejdsstillinger"

 

 

Helle Mandal

"Et uundværligt arbejdsredskab!"